Öne Çıkanlar Drake Down Sendromu Dernegi londra terzi Tuğba Erdem yeni şarkı Antalya Altın Portakal Film Festivali Avustralya Türk Film Festivali Marimba Çello Beyonce Cem Yılmaz hastalandı mı Narin Yarim Alparslan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Altun O2 Indigo Esra Erol Ivana Sert gelinlikte Abdullah Inal Ronaldo Hailey Baldwin Aydemir Akbas Yıkılmam

Hadise'nin 22 bin TL'lik kombini olay oldu

Güzel şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye finalinde giydiği kıyafet için kesenin ağzını açtı

- Bu haber 661 kez okundu.

Hadise'nin 22 bin TL'lik kombini olay oldu

Hadise'nin final kombini için 22 bin TL harcadığı ortaya çıktı. Bir süre önce modacı kardeşiyle yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye'nin final gününde giydiği kombin için 22 bin TL ödedi. Hadise, Dolce&Gabbana markalı transparan bluz için 3,895 TL, Gucci marka pantolon için 12,985 TL, Alaia marka bantlı ayakkabısı içinse 4,900 TL ödedi.
 

Anahtar Kelimeler:
HadiseHadise Kiyafet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.