Öne Çıkanlar Eatique Cafe İngiltere fıccın 3D yazıcıda Londra Baṣkonsolosu Atahanı Mixedartperformersism Yılın En İyi Erkek Mankeni Fashiontv Moda Simge istanbul Yaz Günü UKISAR Londraya Southampton FCnin Londralı Ayhan Can İngiliz turizm londra Aleyna Tilki Britanya Kebab ödülleri Spotify Karan Özçivit Mankenlik Prens Philip

Hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım

Hamile olduğuna dair haberler çıkan sanatçı Ebru Gündeş'ten manidar bir paylaşım geldi

- Bu haber 216 kez okundu.

Hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım

ABD'de yargılanan İran asıllı iş insanı Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddiası hala gündemdeki sıcaklığını korurken uzun süredir sessizliğini koruyan ünlü şarkıcıdan manidar bir paylaşım geldi. En son Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının önceki gün ekrana gelen bölümünde Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'ın yanında olduğu ve 12 Ocak'a kadar Amerika'da kalacağı ileri sürüldü. Bu iddia üzerine 'Söylemezsem Olmaz' yorucusu Bircan Bali, "Ebru Gündeş Türkiye'de bunu yapamaz" diyerek çok konuşulacak bir yorumda bulundu. Bali, "Ben Ebru Gündeş gibi bir markaysam ‘hamile değilim' demek 'çocuğu aldıracağım' demektir. Hamileliği sonlandıracaksındır. O yüzden 'hamile değilim' dersindir" dedi ve Gündeş'in çocuğu Amerika'da aldıracağını iddia etti.
Bu iddiaların ardından Gündeş, sosyal medya hesabından bir tbt fotoğrafı paylaşarak altına, "Bu ara sadece gülüyorum. Siz de deneyin" notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu manidar paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

Anahtar Kelimeler:
Ebru Gundes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.