Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe Magazin dünyasında İngiltere Türk Toplumu AYDİLGE Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ MASTERCHEF TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören

Herkes ilk evliliği sanıyordu, bakın eski eşi kim çıktı

Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Hazal Kaya ile dünyaevine giren Ali Atay'ın, 2008 yılında yaptığı evliliği muhtemelen çoğu kişi bilmiyordur. İşte, Ali Atay'ın ilk eşi ve bu evliliğe genel bir bakış...

- Bu haber 1664 kez okundu.

Herkes ilk evliliği sanıyordu, bakın eski eşi kim çıktı

Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Hazal Kaya ile dünyaevine giren Ali Atay'ın, 2008 yılında yaptığı evliliği muhtemelen çoğu kişi bilmiyordur. İşte, Ali Atay'ın ilk eşi ve bu evliliğe genel bir bakış...

Ali Atay, sevgilisi Hazal Kaya ile 6 Şubat'ta dünyaevine girmişti. Birçok kişi bu evliliği, Ali Atay'ın ilk evliliği sansa da, gerçek çok farklı çıktı.

İlk bölümü 2011 yılında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisiyle, sarsılmaz bir ün kazanan Atay, dizinin yayınlandığı dönemde İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde solist dansçı olan Ebru Cansız ile evliydi.

Ali Atay ve Ebru Cansız çifti, 2008 yılında dünyaevine girerek, Leyla ile Mecnun'un son bölümünün yayınlandığı yıl olan 2013 yılında yollarını ayırdılar.

O dönem adı, rol arkadaşı Melis Birkan ile aşk dedikodularına karışan Atay, Burcu Cansız ile evli olduğu için birçok kişinin tepkisini çekmişti.

Öyle ki Ali Atay'ın hayranları bile, Atay'ın ün kazandıktan sonra bu tür hareketlere giriştiğini ve dedikoduların doğru olması halinde, yapılanın hiç etik olmadığını vurgulayan bir yığın yorum yaptılar.

Tüm bu dedikodular sonrasında, Ebru Cansız ve Ali Atay çifti, 5 yıllık evliliklerini noktaladılar.

Ali Atay'ın sessiz sedasız boşandığı ilk eşi Ebru Cansız, Mimar Sinan Üniversitesi Klasik Bale Bölümü'nden mezun.

Dansçılığın yanı sıra, tiyatrocular ile beden farkındalığı üzerine çalışmalar yapıyor.

Semaver Kumpanya Tiyatrosu'nda, 'Kuşlar' ve 'Semaver ve Kumpanya' isimli oyunların kareografilerini hazırladı ve aktif bir sanat hayatı var.

Anahtar Kelimeler:
Hazal KayaAli Atay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.