Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Irina Shayk, Bradley Cooper ile ayrılığın hakkında konuştu

Irina Shayk, A Star is Born filmi sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdiği Bradley Cooper hakkında sessizliğini bozdu.

- Bu haber 529 kez okundu.

Irina Shayk, Bradley Cooper ile ayrılığın hakkında konuştu

Bradley Cooper'ın hem yönettiği hem de başrolünde Lady Gaga ile birlikte rol aldığı A Star is Born filmi Irina Shayk ile 4 yıldır devam eden ilişkilerinin sonu oldu. Bugüne kadar konu hakkında konuşmayan 34 yaşındaki model, ayrılık süreci ve bekar bir anne olmak konusunda da bilinmeyenleri anlattı.

"BİZ ŞANSLIYDIK"

Cooper’dan ayrıldıktan sonra parçalanmış hissettiğini söyleleyen Rus model,Vogue dergisinin İngiliz edisyonuna verdiği röportajda "Bence iyi ilişkilerde, kişi kendisinin en iyisini de en kötüsünü de ortaya koyuyor. Bu insan olmanın doğasında var. İki muhteşem insanın çok güzel bir ilişkisi olmayabilir. Sanırım biz bunu birbirimizde deneyimleyecek kadar şanslıydık" dedi.

"DENGEYİ KURMAK ÇOK ZOR"

Ünlü model, bekar anne olma konusunda da dengeyi bulmanın zor olduğunu söyleyerek, "Bir yandan bekar bir anne olup, diğer yandan çalışan bir kadın olmak çok zor. İnanın bana, bazı sabahlar uyandığımda, ‘Tanrım ne yapacağımı bilmiyorum, paramparça oluyorum’ dediğim günler de oluyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Irina ShaykBradley Cooper
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.