Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Monica Belluciye olan benzeyen Lolipop gulsen Gökçe

İzdivaç programlarına transfer olan gelin adayı bakın kiminle evlendi

TV dünyasına Bu Tarz Benim yarışmasıyla adım atıp soluğu izdivaç programında alan Ceyda Kırıcı, fenomenliğini kaybetmesinin ardından sürpriz yapıp evlendiğini duyurdu.

- Bu haber 1315 kez okundu.

İzdivaç programlarına transfer olan gelin adayı bakın kiminle evlendi

İlk olarak Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasına katılan, ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kısmetse Olur' programında damat arayan Ceyda Kırıcı, son olarak Esra Erol'un izdivaç programına katılmıştı. Aradığını bir türlü bulamayan ve görüştüğü adaylarla sürekli gündeme gelen Kırıcı, evlendiğini duyurdu.

Esra Erol'da bulunduğu dönemde bir ayrı bir barışık olarak ilişkileri sürekli programda gündeme gelen Ceyda Kırıcı ve Mustafa Tuncay çifti, önceki gün Ankara'da nikah masasına oturdu. 3 yıl önce evlilik programında tanışan çift, bu mutlu haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İzdivaç programlarının yayından kaldırılması ve çoğu ilişkinin çeşitli adaylar tarafından yalan olduğunun itiraf edilmesi üzerine gelen bu evlilik haberi, çiftin takipçilerini sevindirdi.

Son olarak sosyal medya hesabından evlendiğini duyuran Ceyda Kırıcı, "Bu kadar zorluklara rağmen şuan bir aradaysak demek ki biz birbirimizi çok seviyormuşuz. Aynı yastıkta yaşlanmaya ömrümüzün sonuna kadar söz verdik." notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.