Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu ALFAZZO yeşil defilesi Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren

Jennifer Lopez ve Shakira'dan Super Bowl'da Kobe Bryant anması

3 Şubat'ta oynanacak olan Amerikan Futbol Ligi şampiyonası Super Bowl'un devre arası şovu Jennifer Lopez ve Shakira'ya emanet. İki Latin şarkıcı, hazırlanan büyük gösteride NBA yıldızı Kobe Bryant'ı anacaklarını belirtti.

- Bu haber 464 kez okundu.

Jennifer Lopez ve Shakira'dan Super Bowl'da Kobe Bryant anması

Her yıl büyük bir organizasyona sahne olan Amerikan Futbol Ligi şampiyonası Super Bowl, Türkiye saatiyle 3 Şubat Pazartesi günü gerçekleşecek. Super Bowl’da oynanan maç kadar, hatta maçtan daha fazla devre arası şovu konuşuluyor. Bu yıl, devre arasında sahne alacak yıldızı isimler Jennifer Lopez ve Shakira.

İkili, 12 dakikalık gösterileri hakkında bir basın toplantısı düzenleyerek bilgi verdi. Lopez, helikopter kazasında kızıyla birlikte hayatını kaybeden basketbol yıldızı Kobe Bryant’ın da gösteride unutulmayacağını belirterek, ‘kalbe dokunan’ anlar yaşatacaklarını söyledi. 

"KOBE VERECEĞİMİZ MESAJLA GURUR DUYARDI"

Shakira, “Kobe’yi hatırlayacağız, hayatı ve bu ülkenin çeşitliliğini kutlayacağız. Eminim, Kobe, o gün sahnede vereceğimiz mesajla gurur duyardı” ifadesini kullandı. 
 Lopez de Shakira ile farklı tarzlarına vurgu yaparak, “Gösteri çok fazla Shakira gibi, çok fazla Jennifer gibi olacak” dedi. 

Shakira, “İki Latin’in bu ülkede bunu yapıyor olması bizim için güç verici” diye konuştu. 

Lopez, iki çocuğunu sahneye çıkaracağı söylentilerinin doğru olmadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.