Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Filistin destekçisi Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali TÜİK Beşiktaş HAKAN BAŞAR Malatya Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens

Kelly Preston'ın son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı, 2 yıl gizlice kanserle savaşmıştı

Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta'nın geçtiğimiz ya kanserden dolayı vefat eden eşi Kelly Preston'ın son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı. 57 yaşında hayata veda eden Preston'un aile evinde öldüğü bildirildi.

- Bu haber 412 kez okundu.

Kelly Preston'ın son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı, 2 yıl gizlice kanserle savaşmıştı

Dünyaca ünlü ABD'li aktör John Travolta'nın kendisi gibi oyuncu olan eşi Kelly Preston (57), geçtiğimiz ay kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirmişti. Preston'un son nefesini nerede verdiği ortaya çıktı. İki yıl boyunca gizlice kanserle mücadele eden Kelly Preston, geçen ay 57 yaşında hayata veda etti.

Acı haberi Kelly Preston'ın eşi John Travolta duyurdu. Üç çocuk annesi Preston'ın hayata nerede veda ettiği açığa çıktı.

US Weekly dergisinin haberine göre; Kelly Preston, John Travolta ve iki çocuğuyla birlikte yaşadıkları Florida Clearwater'daki evlerinde son nefesini verdi.

Dergi, Preston'ın ölüm sertifikasındaki verilere göre; oyuncunun 12 Temmuz'da saat 11:46'da hayata veda ettiğini duyurdu. Preston'ın cansız bedeni, evinden alınarak yakınlardaki bir cenaze hizmetleri merkezine götürüldü. Daha sonra da Brooksville Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yaşadıkları zorlu süreci kamuoyuna duyurmadılar

Acı haberi John Travolta, sosyal medya hesabından duyurmuştu. Preston'un yaklaşık iki yıl boyunca kanser ile mücadele ettiği ortaya çıkmıştı. İkili, bu süreci basın ve kamuoyundan gizli tutmuştu.

'GÜZEL KARIMI KAYBETTİM'

Travolta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kalbi kırık bir şekilde sizi güzel karım Kelly'nin kanserle iki yıldır sürdürdüğü savaşı kaybettiği konusunda bilgilendirmek isterim" demişti.

"Birçok kişinin sevgisi ve desteğiyle cesur bir şekilde savaştı.Ben ve ailem Md Anderson Kanser Merkezi'ndeki doktorlarına ve hemşirelere onun yanında olan çok sayıdaki arkadaşına ve sevdiklerini sonsuza kadar minnettar kalacağız. Kelly'nin sevgisi ve hayatı hep hatırlanacak.Annelerini kaybeden çocuklarıma vakit ayırmak için bir süre sosyal medyadan uzak kalacağım."

11 YIL ÖNCE DE OĞLUNU KAYBETMİŞTİ

Çiftin, Jett isimli bir diğer çocuğu ise 16 yaşında Bahamalar'da yaşamını yitirmişti.

Anahtar Kelimeler:
Kelly PrestonKanser
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.