Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Madonna'dan 45 dakika kala konser iptali

Madonna, Lizbon'daki şovunu sahneye çıkmasına sadece 45 dakika kala iptal ederek mevcut turnesindeki sağlık sorunlarıyla gecikme ve iptallere bir yenisini daha ekledi.

- Bu haber 163 kez okundu.

Madonna'dan 45 dakika kala konser iptali

Madonna'nın pazar günü (19 Ocak) saat 20.30'da sahneye çıkması planlanıyordu ancak hayranlara 19.45'te gösterinin iptal edildiğini haber veren bir e-posta gönderildi. Gönderilen mesajda Madonna'nın bu akşam sahneye çıkamayacağını üzülerek bildiriyoruz" ifadeleri yer aldı. Ünlü yıldız, Instragram'da şovu iptal ettiği için özür diledi.Madonna, mesajında "Tekrar teşekkür ederim Lizbon! Bu geceyi iptal etmek zorunda kaldığım için üzgünüm ama bedenime kulak vermeli ve dinlenmeliyim! White port şarabı sayesinde gösterinin geri kalanını atlattım! Umarım salı görüşürüz" ifadelerine yer verdi. 

61 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz yıl Madame X turnesi kapsamında Boston’daki 3 konserini daha iptal etmiş, yine sağlık sorununu açıklamazken ağrılarının dayanılmaz olduğunu ve dinlenmesi gerektiğini dile getirmişti.

Anahtar Kelimeler:
MadonnaLizbon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.