Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra

Mansur Yavaş ile Soyadları Aynı Olan Şarkıcı Zeynep Mansur'a Tebrik Mesajı Yağdı

Şarkıcı Zeynep Mansur, soyadı benzerliğinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş ile karıştırıldığını ve bu konuda mağdur olduğunu anlattı.

- Bu haber 692 kez okundu.

Mansur Yavaş ile Soyadları Aynı Olan Şarkıcı Zeynep Mansur'a Tebrik Mesajı Yağdı

Başarılı şarkıcı Zeynep Mansur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş ile olan soyadı benzerliğinden ötürü mağdur olduğunu belirtip, çok sayıda mesaj aldığını açıkladı.

Şarkıcıya Twitter'dan "Adalet eninde sonunda yerini bulur" gibi binlerce tebrik mesajı atıldı. 

"MANSUR YAVAŞ YERİNE BANA MESAJ ATIYORLAR"

Snob Magazin'in özel haberine göre; Seçim propagandalarının başlamasıyla birlikte sosyal medya hesabından pek çok olumlu ve olumsuz mesaj aldığını ifade eden Zeynep Mansur, "İnsanlar sosyal medya üzerinden Mansur Yavaş'ı etiketleyerek ona mesaj atacaklarına beni etiketleyerek bana mesaj atıyorlar. Son 1 ay içerisinde aldığım olumlu ve olumsuz yorumların haddi hesabı yok. Şimdi ise tebrik mesajları alıyorum. Halime güleyim mi ağlayayım mı bilemedim" dedi.

İşte güzel şarkıcıya atılan bazı tweetler:

AYNI OLAYI CEM DAVRAN YAŞAMIŞTI

Oyuncu Cem Davran, Trabzon'un Araklı ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen AK Parti'li Recep Çebi ile cep telefonu numaralarının benzerliği nedeniyle seçim günü tanımadığı kişiler tarafından aranarak tebrik edilmişti.

Anahtar Kelimeler:
Zeynep MansurMansur Yavaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.