Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu Kate Winslet Buckingham Sarayından Henrik Kraft Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI O Ses Kenzo Takada Caner Şahin Ankara Caz Festivali Madonna piyanist İdil Atlıer Moğollar grubu Mendilim kekik kokuyor Mehmet Karakuş

Megastar Tarkan ve eşi boşanıyor mu

6 ay önce baba olan Megastar Tarkan'ın, eşi Pınar Tevetoğlu ile boşanacağı iddia edildi

- Bu haber 677 kez okundu.

Megastar Tarkan ve eşi boşanıyor mu

Tarkan ile Pınar Tevetoğlu 29 Nisan 2016'da, 20 kişilik sade bir törenle evlenmişti. Kızları Liya 6 ay önce dünyaya geldi. Çiftin bir süredir arasının bozuk olduğu, geçen hafta kavga ettikleri, Tarkan'ın evi terk ettiği iddia edildi.Sosyal medyada dolaşan bu dedikoduda şöyle bir ayrıntı da vardı: ''Tarkan eşinin kıskançlığından bunaldı. Araları 3 aydır kötü.'' Bu iddia üzerine Tarkan cephesinden açıklama geldi: ''Kızımızla birlikte Almanya'daki evimizdeyiz, çok mutluyuz. Ailemiz de yanımızda. Sorunumuz yok.'' Çiftin yılbaşından hemen sonra Köln-Alzey'deki evlerine gittikleri, şubat sonunda İstanbul'a dönecekleri ortaya çıktı. Tarkan eşinin isteği üzerine geçen yıl bu kasabadan 3.5 milyon TL'ye ev almıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.