Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası Sezin Angelova koronavirüs fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Sezin Erbil Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe

Meghan Markle'ın, Adele endişesi

Prens Harry'nin Adele'in evinde fazla vakit geçirmesinin Meghan Markle'ı endişelendirdiği iddia edildi.

- Bu haber 259 kez okundu.

Meghan Markle'ın, Adele endişesi

Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararlarından bu yana Prens Harry ve Meghan Marklehakkında ortaya atılan söylentilere bir yenisi daha eklendi. Yeni Zelanda’da yayımlanan magazin dergilerinden biri olan Woman’s Day’e göre, Adele artık kendisiyle aynı muhitte yaşayan Prens Harry'e, ne zaman isterse evine gelebileceği yönünde davette bulundu. Ancak Adele’in bu teklifinin Meghan Markle’ı rahatsız ettiği öne sürüldü.

"PLANLARI BOZABİLİR"

Harry ve Meghan çiftine yakın olduğu belirtilen kaynak, “Meghan, Harry’i bitkisel içecekler içen bir vegana dönüştürmek için çok uğraştı. Ancak Adele'in partileri sevmesi bu planları bozabilir" yorumunuda bulundu.

SAĞLIKLI YAŞAM ENDİŞESİ

Adele'in son zamanlarda 45 kilogram vermesinin de sağlıklı yaşam konusunda Meghan Markle'in endişelerini arttırdığı öne sürüldü.

"HARRY İSTİSNA OLABİLİR"

Bunun üzerine daha önce Los Angeles'a yerleşen Harry ve Meghan çiftine bölge hakkında tüyolar verdiği ortaya çıkan Adele'in, 9 yıl önce Glamour'a verdiği röportaj yeniden gündeme geldi. Bahsi geçen röportajda, Adele kızıl saçlılardan hoşlanmadığını ancak Prens Harry’nin istisna olabileceğini söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.