Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra

Onur Tuna Nişantaşı'nda Araba Kurşunladı

Karşılıklı çatışma sahnelerinin çekimleri sırasında semt sakinleri , turistler ve eğlenmeye gelenler neler olup bittiğini anlayabilmek için sete akın ettiler.

- Bu haber 1181 kez okundu.

Onur Tuna Nişantaşı'nda Araba Kurşunladı

Çekimlerine devam edilen AĞIR ROMANTİK komedi sinema filmi için Nişantaşı’nın en işlek caddesinde film çekimleri için gerekli izinler alınarak trafiğe kapatıldı. Karşılıklı çatışma sahnelerinin çekimleri sırasında semt sakinleri , turistler ve eğlenmeye gelenler neler olup bittiğini anlayabilmek için sete akın ettiler.

Ağır Romantik Filminin Yapımcısı Azeri iş insanı Ruhiyya Aliyeva , Yönetmen ve senarist Deniz Denizciler ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, akşamın en işlek saati 21.30 ‘ da Nişantaşı’nda caddeyi trafiğe kapatarak aksiyon ve silahlı çatışma sahnelerinin çekimlerini gerçekleştirdi. Set çevresinde bulunanların Yoğun ilgisiyle izlenen çekimlerde ünlü oyuncu Onur Tuna’nın çok keyifli olduğu görüldü. Çekimler ayrıca Beyoğlu istiklal caddesi taksim meydanı ve Dolapdere gibi mekanlarda çekilmeye devam ediyor.

Onur Tuna’ nın başrollerini Tuvana Türkay ile paylaştığı filmde Usta sinema ve tiyatro oyuncuları Altan Erkekli , Gazanfer Ündüz , Semra Dinçer , Servet Pandur ,Sermiyan Midyat gibi birçok ünlü sima’nın bir araya geldiği “ Ağır Romantik “ komedi filminin çekimlerinin Temmuz ayı içerisinde tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.. Aralık ayında vizyona girmesi planlanan filmde neler olduğu şimdiden izleyicinin merak konusu oldu.

Anahtar Kelimeler:
Onur TunaAĞIR ROMANTİK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.