Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin İbrahim Pertek Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Londra dj Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Kaan Sekban Londra

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak baba oluyor

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, üç yıldır menajer Gözde Yılmaz ile aşk yaşıyordu. İddialara göre Yılmaz hamile ve Saylak, üçüncü kez baba olacak.

- Bu haber 528 kez okundu.

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak baba oluyor

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 2017 yılında ikiz çocuklarının annesi Tuba Büyüküstün’den boşanan Onur Saylak, yeniden baba oluyor.

3 yıldır menajerlik yapan Gözde Yılmaz’la birlikte olan ünlü oyuncu, üçüncü kez baba olacağı için heyecanlı olduğu iddia edildi.

2012 yılında Paris Konsolosluğu’nda nikâh defterine imza atan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, ikiz kızları Toprak ve Maya’ya rağmen evliliklerini kurtaramamış, 6 yıl sonra boşanmıştı.

Büyüküstün daha sonra işletmeci Umut Evirgen’le yeni bir aşka yelken açtı. Bir süre yalnız kalan Saylak ise aşkı Gözde Yılmaz'da buldu.

İş arkadaşlığı zamanla aşka dönüşen çift, 2 yıldır Saylak’ın Bağdat Caddesi’ndeki evinde birlikte oturuyor. İddialara göre; Gözde Yılmaz, 2 aylık hamile. Ve çift nikâh masasına oturmak için acele etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde 43’üncü yaşını kutlayan Onur Saylak için sevgilisi manalı bir paylaşım yapmış ve “Binlerce ‘iyi ki’lerim oldu sana dair, her gün yenileri ekleniyor” demişti.

Öte yandan Büyüküstün ve Saylak'ın 'Gönülçelen' dizisindeki iş arkadaşlıkları zamanla aşka dönümüşmüş ve ikili güzel oyuncu ikizlerine hamileyken 2012 yılında nikâh masasına oturmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Onur SaylakGözde Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.