Öne Çıkanlar TikTokta yeni dönem Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Taner Ölmez Enfield ve Southwark Karele umut olalım Prens Philip Mountbatten Resim Yarışması Konkurt Müjde Ar

Sara Sampaio koronavurüs tedbirleri yine hiçe saydı

Ünlü model Sara Sampaio ile sevgilisi Oliver Ripley corona virüse karşı tedbirleri hiçe saymaya devam ediyor. Tekne turuna çıkan ünlü çift yine maskesiz ve eldivensiz görüntülendi.

- Bu haber 407 kez okundu.

Sara Sampaio koronavurüs tedbirleri yine hiçe saydı

Avrupa - Hafta sonu sevgilisi Oliver Ripley ile Batı Hollywood'da benzin alırken objektiflere takılan ve maske takmadığı için eleştirilerin hedefi olan Portekizli model Sara Sampaio, corona virüs tedbirlerine karşı vurdum duymaz tavırlarına devam ediyor.  TEKNE TURUNDA KİMSEDE MASKE YOKTU Ünlü model Sara Sampaio bu kez sevgilisiyle Los Angeles'ta görüntülendi. Corona virüse karşı yine hiçbir tedbir almayan çift, arkadaşlarıyla tekne turu yaptı.

TATLISINI YANINDA GETİRDİ Sosyal mesafeyi hiçe sayan grup, eldiven ve maske de takmadı. Ünlü model, kendi yaptığı tatlısını da yanında getirmeyi ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler:
Sara SampaioKoronavurüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.