Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Yataş Bedding Arabesk londra Onur Saylak Super Bowl Tuğba Erdem yeni şarkı GençFest Lerzan Tuncer Eda Doğanay Alper Kul ingiltere Ömer Aydın SGDD Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME

Selena Gomez'den karantina önerileri

Selena Gomez corona virüs nedeniyle uygulanan karantina günlerinde ruh sağlığını korumak ve pozitif kalmak için yaptıklarını anlattı. 27 yaşındaki şarkıcı; köpeği Daisy ile yürüyüşe çıkmanın, müziğin, günlük tutmanın, evde mumlar ve oda parfümleri kullanmanın ve belli saatlerinde elektronik aletlerden uzak durmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

- Bu haber 182 kez okundu.

Selena Gomez'den karantina önerileri

Dünya genelinde 5 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüs nedeniyle karantina uygulayan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, bu belirsiz zamanlarda takipçilerini ara vermeye davet etti. Üretken olma baskısı altında ezilmenin ne demek olduğunu herkesten daha iyi bildiğini söyleyen 27 yaşındaki yıldız, mental sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu ve bu dönemde herkesin kendisine odaklanıp, içine dönmesi gerektiğini savundu.

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendi rutininden bahseden Selena Gomez, günlük bazda ruh sağlığını korumak için yapması gereken şeyler olduğunu ve bunlara öncelik verdiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Bunu aşmanın tek bir yolu ve tek bir doğrusu yok, fakat ben terapistimin önerdiği çalışmaları yaptığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Beynimin içindeki soruları cevaplayabilmeme çok faydası oluyor."

Terapinin yanında müziğin de harika bir tedavi olabileceğine inanan Selena Gomez, köpeği Daisy'i yürüyüşe çıkardığında kendisini o günün tüm negatifliğinden arındırıyormuş gibi hissettiğini söyledi.

Gomez, evinde huzur veren bir ortam oluşturmak için kendisine iyi gelen mumlar ve oda parfümleri kullandığını belirtti. Daha önce bipolar bozukluğuyla mücadele ettiğini itiraf eden genç yıldız, günlük tutmanın ve günün belli saatlerinde elektronik aletlerden uzak durmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Selena GomezKarantina
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.