Öne Çıkanlar Workers Cafe Nazar Londrada Anadolu St. Marys Islingtonda Viens Dans Ma Vie Zeynep Bastık izmir Dolce Vita Galler müzisyenleriyle İskoçya londra Kings Placete Kings Placete Band of Burns konseri Tam da İngiliz kraliyet ailesinin bir numaralı veliahtı Prens Williama olduğu gibi. La Bohemme Bodrumda Ortakent İyi Değilim Elif Turan Trinity College London Suzan Beyazıt Berzan Yapıcı

Sosyete hanımları Yılmaz Morgül’le sahnede şarkı söylediler

Ünlü Müzayedeci Uğur Batur’un Engelli Bireyler yararına düzenlediği yardım gecesine sosyeteden ünlü isimler katıldı. Müzayede de antika eşyalar engelliler yararına alıcı bulurken gecede sahneye çıkan Yılmaz Morgül’ü sosyetik hanımlar vokal yaparak eşlik ettiler.

- Bu haber 362 kez okundu.

Sosyete hanımları Yılmaz Morgül’le sahnede şarkı söylediler

Sosyetik vokaller, Yılmaz Morgül’e sosyetik vokal grubu.Ünlü Müzayedeci Uğur Batur’un “Engelli Bireyler” yararına düzenlediği yardım gecesine sosyeteden ünlü isimler katıldı. Müzayede de antika eşyalar engelliler yararına alıcı bulurken gecede sahneye çıkan Yılmaz Morgül’ü sosyetik hanımlar vokal yaparak eşlik ettiler. Geceden elde edilen gelirin bir kısmı ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandı.

Ünlü müzayedeci Uğur Batur’un ev sahipliğinde Tarabya Garaj Restaurant’ta pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen “Engelsiz Bir Yaşam İçin Yardım Gecesi” oldukça renkli geçti. Cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldıkları gecede antika eşyalar yüksek fiyatlardan alıcı buldu. Tayyar Işıksaçan’nın sunuculuğunu yaptığı gecede Uğur Batur ünlü yerli ressamların tabloları, dünyaca ünlü marka ve kişilerin imzasını taşıyan antika eşyalardan oluşan müzayede de edilen gelirin bir kısmının Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandığını söyledi. Geceye cemiyet hayatından Türkan Helvacıoğlu, Elif Girgin, Figen Gündoğdu, Aslı Sarar, Canan Göztepe, Ebru Yılmaz, Nur Sarar, Selma Uğurlu’nun da aralarında bulunduğu pek çok kişi katıldı. Müzayede gelirinin yanı sıra engelli ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere çok sayıda tekerlekli sandalye bağışının yapıldığı gecede iş insanı Murat Karabova üç parça antika eşya satın alarak katkıda bulundu. Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan geceye katkıda bulunanlara plaketler vererek teşekkür etti. Atilla Kaplakarslan “Tüm dünyayı uzun zamandır etkisi altına alan pandemi nedeniyle bizim gibi yardım yapan çok sayıda vakfı etkinlikler yapamadıkları için gelir kaybına uğradılar. Özellikle bu dönemde yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Bizde onlara yardımlarımızı devam ettirmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” dedi.

Yılmaz Morgül geceye şarkılarıyla destek verdi…

Yardım amaçlı gecede müzayedenin yanı sıra ünlü sanatçı Yılmaz Morgül’de sahne alarak şarkılarıyla destek verdi. Sanatçının şarkılarıyla dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Cemiyet hayatının ünlü isimleri ise Yılmaz Morgül’ü sahnede yalnız bırakmadılar. Cemiyet hayatının renkli isimlerinden olan Ebru Yılmaz, Aslı Sarar, şarkıcı Kendi, Nur Sarar ve Selma Uğurlu sahneye çıkarak sanatçıya şarkılarında eşlik ettiler ve vokal yaptılar. Yılmaz Morgül “Vokallerim de pek sosyetik. Var mı böyle vokal kimsede” dedi. Sanatçı sahnede ayrıca Banu Gökyar, Türkay Helvacıoğlu ve Nilgün Kamış’ın doğum günlerini kutladı birlikte pasta kesip mumlarını üfledi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.