Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Hakan Muhafız Dizisi Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu British Kebab Awards 2024 La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Öpücem Nazar müzik sesi İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi

Ünlü Manken Zeliha Çal’ın Güzellik Sırrı, Trinity Lifting

Zeliha Çal, günlük hayatın koşturmasından ve makyajdan yorulan cildini ‘Trinity Lifting’ uygulaması ile eski haline kavuşturuyor

- Bu haber 979 kez okundu.

Ünlü Manken Zeliha Çal’ın Güzellik Sırrı, Trinity Lifting

Her zaman bakımlı ve makyajlı görünmek zorunda olan ünlü manken Zeliha Çal, günlük hayatın koşturmasından ve makyajdan yorulan cildini ‘Trinity Lifting’ uygulaması ile eski haline kavuşturuyor.

Her kadın için güzel ve bakımlı görünmek çok önemlidir. Özellikle her gün set ve podyum ışıklarına maruz kalan ünlü manken Zeliha Çal, daha parlak ve kusursuz bir ciltle bakımlı görünebilmek adına ‘Trinity Lifting’ uygulamasını tercih ediyor.

Uzman. Dr. Şerafettin Saraçoğlu, cildi ve yüz şeklini iyileştirmek amacıyla geliştirilmiş üç popüler cilt bakım teknolojisini tek bir tedavi yöntemi ile birleştiren ‘Trinity Lifting’ yöntemi ile başta ünlü manken Zeliha Çal olmak üzere, birçok ünlü ismin günlük hayatta da ışıltılı ve kusursuz bir cilde sahip olmalarını sağlıyor.

Bir saatlik 2 ya da 3 seans uygulanan ‘Trinity Lifting’ ile ünlüler, eski cilt sağlığına ve ışıltısına kavuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.