Öne Çıkanlar Yaz Günü Southampton FCnin Londralı Ayhan Can Lizbon Malatya Hakan Tuna Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme SEBZE ingiltere SEBZE londra Birleşik Krallıkta en çok arananlar Bahattin Gemici KRV Seçim Hakkı Girişimi Kate Middletondan son haberler: İngiltere Prensi Harryyi Workers Cafe islington

Ünlü model Kaan Akıncı ve İtalyan top model Stella Manente'den Avrupa’da ses getirecek moda çekimi

New York’un ünlü moda dergilerinden birine kapak olan ünlü model Kaan Akıncı ve İtalyan top model Stella Manente, Türkiye ve Avrupa’da ses getirecek bir moda çekimine imza attılar.

- Bu haber 648 kez okundu.

Ünlü model Kaan Akıncı ve İtalyan top model Stella Manente'den Avrupa’da ses getirecek moda çekimi

Çekimleri Park Hyatt İstanbul Maçka Palas,eski İtalyan konsolosluğu misafirhanesinde gerçekleştirilirken, çalışma için özel bir ekip kuruldu. Moda fotoğrafçısı Semih Palancı ve videographer Ogün Çetin’in kameraları karşısında,profesyonel modeller Kaan Akıncı ve Stella Manente işlerindeki hünerlerini Muzaffer Çaha ve Semih Doğruer’in muhteşem kıyafetleriyle sergilediler.

Kamera karşısında yakaladıkları uyumla başarılı bir ikili olan Akıncı ve Manente, Türkiye dışında İtalya, Amerika, İsviçre ve Dubai gibi ülkelerden de  teklifler aldıklarını doğruladılar. Türkiye’de oyunculukta yapan Kaan

Akıncı “Bir dönem çok tartışılmasına rağmen, asıl oyuncu modelden olur, biz kamera önünde rahat ve objektife bakmayı profesyonel anlamda öğrenmiş kimseleriz” dedi. Oyunculuk eğitimini Amerika ve Türkiye’de almış olan Kaan Akıncı, modelliğin yanında oyunculukta da zirveyi hedefliyor.(SELÇUK AKA)


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.