Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME

Yılın en iyi erkek oyuncusu Furkan Palalı oldu

Star TV'nin Benim Tatlı Yalanım dizisindeki performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Furkan Palalı, Türkiye Başarı Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

- Bu haber 452 kez okundu.

Yılın en iyi erkek oyuncusu Furkan Palalı oldu

Oyunculuktaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken son dönemin aranan yüzlerinden Furkan Palalı, Türkiye Başarı Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülünü aldı. 

Başrolünü üstlendiği No 309 ve Benim Tatlı Yalanım dizileri İspanya’ya satılan oyuncu, “Rol aldığım son iki dizimin yurt dışına satılması mutluluk verici. No 309, 51 ülkede, Benim Tatlı Yalanım ise 26 ülkede yayınlanıyor ve büyük ilgi görüyor. Toplamda 77 ülke. Türk dizilerinin yurt dışında yayınlanması, yine Türk oyuncuların farklı ülkelerde de tanınıyor olması gurur verici. Şu ana kadar gelen tepkiler de çok olumlu” dedi.

Palalı aldığı ödülden dolayı memnuniyetini de şu sözlerle dile getirdi: ‘’Hangi alanda çalışıyorsanız çalışın ödül almak, yaptığınız iş ile ilgili ödüllendirilmek gurur verici. İnsanın daha şevkle çalışmasını sağlıyor.’’

TWITTER'DA DA POPÜLER

Oyunculuğu ile izleyicilerden tam not alan Furkan Palalı, Twitter tarafından açıklanan verilere göre de en çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.