Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra

12. Geleneksel DÜSOF Off-Road Şenlikleri

- Düzce'de gerçekleştirilen organizasyona, 35 araç ve 70 sporcu katıldı

- Bu haber 112 kez okundu.

12. Geleneksel DÜSOF Off-Road Şenlikleri

DÜZCE (AA) - 12. Geleneksel DÜSOF Off-Road Şenlikleri, Düzce'de yapıldı.

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen organizasyonda, 35 araç ve 70 sürücü, Çilimli ilçesinde hazırlanan özel parkurda yarıştı.

Zorluk derecesi yüksek engelleri geçmeye çalışan sürücülerin çoğu, çamura saplandıkları su havuzlarından çıkma mücadelesi verdi. Yarışlar esnasında ufak çaplı kazalar da meydana geldi.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şenliğe yüksek katılım olduğunu söyledi.

Şenliklerin bu yıl 12'ncisinin düzenlendiğini belirten Albayrak, "Bu yıl araçlarımızda yarış kemeri ve kafesleri mecbur tuttuk. 35 aracımız katıldı, 8'i kadın pilot. Bu yıl ilk defa kadınlar ve erkekler aynı klasmanda yarışıyor. Bu yarışları gücümüz elverdiğince devam ettirmeye çalışıyoruz. Şu an için 20 ilden sporcularımızı Düzce'de buluşturduk." diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:
DüzceOff Roadşenlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.