Öne Çıkanlar SÖYLEME G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Nur Yerlitaş Nihan Akın Soner Arıca Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Antalya Altın Portakal Film Festivali Şarkıcı Fettah Can Şair İbrahim Dizlek Yabusame Muğla Şebnem Ferah Simge yeni şarkısı SİMGEDEN YENİ ŞARKI ingiltere Züccaciye Fenerbahçe

AZERİ OYUNCUDAN ŞAHAN GÖKBAKARA'A BOKS ELDİVENLİ ÇAĞRI

ŞAHAN GÖKBAKAR’A BOKS ELDİVENLİ ÇAĞRI

- Bu haber 292 kez okundu.

AZERİ OYUNCUDAN ŞAHAN GÖKBAKARA'A BOKS ELDİVENLİ ÇAĞRI

Azerbaycan’nın Cem Yılmaz’ı olarak tanınan Ferda Amin basın toplantısının ortasında boks eldivenlerini giyerek Şahan Gökbakar’a seslendi. Recep İvedik 5 filminin fragmanının yayınlanmasından sonra Azerbaycanlı sporcu ve Türk sporcunun karşılaştığı sahneye Azerbaycan’dan tepkiler gelmişti. Gelen tepkiler üzerine sahneyi filmden çıkaran Şahan Gökbakar’a Ferda Amin esprili bir göndermede bulundu. “Şahan kardeş bu iş cüsseye bakmaz, ekrandan olmaz gel de burda çarpışalım.” dedi.  Daha sonra yaptığının espri olduğunun altını çizen Ferda Amin  “Tabii ki şaka yapıyorum, Şahan abim bizim canımızdır bir espri yapmış biz onu her zaman severiz.” diyerek destek verdi. Bu espri karşısında filmin başrol oyuncularından Hakan Bilgin ise “Şahan’nın bu şakayı tüm sevgi ve anlayışıyla karşılayacağını düşünüyorum. Şahan kimseyi üzmemek için o sahneyi çıkardı, umarım bizim filmimizi sever, bizimle Azerbaycan’a gelir.” dedi. çekmeyecek şekilde iki ülkeden danışmanlarla çalıştık ama kurgu olduğunun anlaşılmasını çok isterim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.