Öne Çıkanlar IKBY müze Londra Turkiye KKTC Londra konsolosu Limasollular Dernegi londra Prof. Dr. Yeşim Erbil Atatürk Halloween kostumu Vigor Events Contra ve Anil Piyancı Warwickshire College Group Reyhan Cansu top model fedakar anne Bedensel engelli Mehmet Doğan İranlı Turistler Adana dans gösterisi Köln Goethe Topluluğu

Cesur ve Güzel dizisi sosyal medya reytinglerinde zirvede

Cesur ve Güzel, Vatanım Sensin ve Söz dizisi üst sıralarda

- Bu haber 302 kez okundu.

Cesur ve Güzel dizisi sosyal medya reytinglerinde zirvede

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya izleme ve ölçme uygulaması DigiLUP, 8 - 14 Mayıs tarihleri arasında yayınlanan yerli dizilerin sosyal medya performanslarını açıkladı. DigiLUP verilerine göre, “Cesur ve Güzel”, “Vatanım Sensin” ve “Söz” dizisi sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında ilk üç sırada yer aldı. İşte araştırmanın detayları…

 

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya izleme ve ölçme uygulaması DigiLUP’ın her hafta araştırdığı dizilerin sosyal medya performansları açıklandı. DigiLUP raporuna göre, “Cesur ve Güzel”, sosyal medya reytinglerinde bu haftada listenin zirvesinde yer aldı. Cesur ve Güzel, #sonsuzadek hashtag’i ile sosyal medyada 209 bin 275 ileti sayısı ile bu haftayı da zirvede kapattı.

 

Listenin ikinci sırasında yer alan “Vatanım Sensin”, #benisensizbırakma hashtag’i ile 94 bin 451 ileti sayısıyla yer buldu. Listenin üçüncü sırasında “Söz” dizisi #sözver hashtag’i ile 63 bin 408 iletiyle yer aldı. 

 

“Kara Sevda” dizisi 51 bin 302 gönderi sayısıyla listenin dördüncü sırasında yer bulurken #hakettiğinson hashtag’i ile izleyiciyle buluştu. Show TV’nin heyecanla takip edilen “İçerde” dizisi #hesapgünü hashtag’i üzerinden 43 bin 941 ileti sayısıyla listenin beşinci sırasında yer buldu. 

 

8 - 15 Mayıs tarihleri arasındaki reyting total sonuçlarında, Diriliş, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Savaşçı, Söz ve Aşk ve Mavi izlenme oranlarıyla ilk beş sırayı belirlediler.

İstanbul Avrupa Yakası’ndaki merkezinin yanı sıra, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Samsun, Adana, Gaziantep şehirlerinde 9, Almanya’da ve Azerbaycan’da birer olmak üzere toplam 11 noktada temsil edilen Medya Takip Merkezi (MTM), takip ettiği 4 bini aşkın yayın ve 150 çalışanıyla Türkiye’nin önde gelen medya takip kuruluşlarındandır. İstanbul’da, 1999 yılında kurulan MTM, ilk şubesini 2006 yılında Ankara’da faaliyete geçirmiştir. Kısa sürede Türkiye’de medya takip sektörünün lokomotifi haline gelen kuruluş, aynı yıl Almanya’da açtığı temsilciliği ile faaliyetlerini yurtdışına taşımıştır. 2013 yılında, Azerbaycan’ın ilk medya takip şirketini faaliyete sokan MTM, klasik ve dijital medya takibinin yanı sıra, Medya Bilgi Rehberi, Etkinlik Takvimi ve Online TV Arşivi gibi servisleri ile de sektörde öne çıkmaktadır. Uluslararası platformda büyümeyi, hedefleri arasında tutan ve çalışmalarını bu yönde sürdüren MTM, tam üyesi olduğu AMEC ( İletişim Ölçme ve Değerlendirme Uluslararası Birliği) ve FIBEP (Uluslararası Medya Takip Şirketleri Federasyonu)gibi uluslararası kuruluşlar ve  üyeleri ile global anlamda işbirliğini günden güne geliştirmektedir.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.