Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Lopez Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye ingiltere evsizleri Homeless evsizleri

CIRA'nın Hun Bun'ı bu yazın en son hit şarkısı olacak

İlk yayınlayacağı İngilizce şarkısı merakla beklenen CIRA, güçlü vokali, enerjik sound'u ile listelerin yeni gözdesi olmaya aday.

- Bu haber 173 kez okundu.

CIRA'nın Hun Bun'ı bu yazın en son hit şarkısı olacak

Son dönemde yıldızı hızla parlayan CIRA, sözü ve müziği, Romanya’nın en önemli müzik adamlarından  CristianTarcea’ya ve Virginia Maxim’e ait "Hun Bun" isimli şarkısını yayınlıyor. 8 Eylül 2017 Cuma günü Türkiye ve Dünya'da, PDND müzik etiketi ile önce itunes ve applemusic, sonrasında tüm dijital platformlarda yayınlanacak şarkı yazın en son hiti.İlk yayınlayacağı İngilizce şarkısı merakla beklenen CIRA, güçlü vokali, enerjik sound'u ile listelerin yeni gözdesi olmaya aday.CIRA, 1996 doğumlu Gürcü şarkıcı. Tiflis'te yaşayan 21 yaşındaki genç şarkıcı müziğe 3 yaşında başladı. Çocukluğundan itibaren bir çok yarışmada yer aldı. GeorgianDreamStudio'da aldığı eğitim süresince Amerikalı bir çok müzisyen ve koreograf ile çalışma fırsatı yakalamış, 19 yaşında katıldığı X-Factor Georgia (2016) yarışmasında kazandığı ikincilik ile Gürcistan'ın tanınan ve sevilen sanatçıları arasında yer almaya başladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.