Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu Kate Winslet DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Philip Mountbatten Resim Yarışması O Ses Kalbimi Taş Edicen Kenzo Takada Caner Şahin

Hadise Kıbrıs Şampiyonu yeni albümü haftasonuna

Bayram Hadise ile güzel

- Bu haber 401 kez okundu.

Hadise Kıbrıs Şampiyonu yeni albümü haftasonuna

Avrupa Radyo-Çıkardığı her albümde büyük ilgi gören şarkılarının yanı sıra giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiren pop müziğin yıldız ismi Hadise, Kıbrıs’ta yine rüzgar gibi esti. Girne Rocks Hotel’de bayramın ikinci gecesi sahneye çıkan ünlü sanatçı, kardeşi modacı Derya Açıkgöz’ün hazırladığı siyah dentelli transparan kıyafeti ile de dikkat çekti. Seksi kıyafeti ile sahnede söylediği Türkçe  ve İngilizce şarkılarla izleyenleri coşturan Hadise bir kez daha farkını gösterdi. Hadiseyi dinlemeye gelen ünlü isimler arasında Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan’da vardı.

Yeni albüm “Şampiyon” hafta sonu çıkıyor…

Konser öncesi basın mensupları ile röportaj yapan sanatçı bayramlarda ailesinden uzakta kaldığını ve bu boşluğu seyircisi ve magazin gazetecileri ile doldurduğunu söyleyerek gazetecilere “Siz benim bayramlarda ailem gibi oluyorsunuz” dedi. Yeni albümünün önümüzdeki Cuma günü piyasaya çıkacağını da söyleyen Hadise albüm öncesi yurt dışında uzun bir tatil yaptığı ve kendisini yorucu ve tempolu bir dönemi beklediğini belirtti.

 

 

“Şampiyon” adlı yeni şarkının klibini ablası çekti…

Yeni albümünün ilk klibini ise  albüme adını veren “Şampiyon” adlı şarkıya İstanbul’da çektiğini söyleyen sanatçının klibi yine ablası Hülya Açıkgöz çekmiş. Daha önceki kliplerini çeken ve bu konuda çok yetenekli biri olduğunu belirttiği ablası için Hadise “Ablam olduğu için kliplerimi ona çektiriyorum diye bir şey yok. Benim ne istediğini çok iyi biliyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Anlaşamazsam ablam diye tolerans göstermem ve kesinlikle çalışmam” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.