Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO

HÜLYA'DAN TOLGA'YA KIRBAÇ, TOLGSHOW GECESİ BAŞLIYOR

TOLGSHOW’UN İLK KONUĞU HÜLYA AVŞAR

- Bu haber 830 kez okundu.

HÜLYA'DAN TOLGA'YA KIRBAÇ, TOLGSHOW GECESİ BAŞLIYOR

İki bölümden oluşan ve ilk bölümünde her hafta sahnede bir sürpriz konuk ağırlayan TOLGSHOW, izleyiciye talk show ile ilgili bugüne kadar bildiği bütün ezberleri bozduruyor. Gizemli yönetmenin yanı sıra bu kez ünlü konukları ile de mücadele eden ‘Arkadaşım’ın yaşadıkları izleyicileri kahkahaya boğuyor. 

 

                                                     NİYE BOYNUZLANDIĞINI ANLADIM

 

TOLGSHOW’un ilk bölümünde Avşar, elinde kırbaçla Tolga Çevik’in üzerine yürürken; elbise askılarından yaptığı boynuzları kafasına takıp “Uzun zaman olmuştu, hatırladığım iyi oldu” dedi.

 

Eğlenceli sohbet sırasında Avşar’ı susturamayan ve bir türlü konuşmaya fırsat bulamayan Çevik, boynuzları işaret ederek “Bana sıra vermiyor ki, sebebini şimdi anladım” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

 

Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde sahnelenen ve biletleri kapalı gişe satılan TOLGSHOW 30 Aralık akşamı ilk bölümüyle FOX’ta yayınlanmaya başlayacak.

 

TOLGSHOW İLK BÖLÜM FOX 30 ARALIK CUMARTESİ 23.30

 

 https://youtu.be/sgyfeha5JZE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.