Öne Çıkanlar Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Parmak İzi Xiamoi SU7 araba St. Marys Islingtonda yeni ürünü Seher ile Ali tiyatro oyunu Wimbledon 2024 Oscar Ödüller Ayhan Kılıç Fıccın Kozmetolog Ozan Bayraşa

Kanser hastası Ercüment Balakoğlu ziyaretçi akınına uğradı.

rcüment Balakoğlu, Akay’ın çağrısından sonra ziyaretçi akınına uğradı. '

- Bu haber 783 kez okundu.

Kanser hastası Ercüment Balakoğlu ziyaretçi akınına uğradı.

Kanserle savaşan usta oyuncuya hastanede ziyaretçi akını!Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’a “beni kimse aramıyor” diye dert yanan usta oyuncu Ercüment Balakoğlu, Akay’ın çağrısından sonra ziyaretçi akınına uğradı. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde bir dönem 'Dursun' karakterine hayat veren 80 yaşındaki Ercüment Balakoğlu, şimdilerde kanserle savaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Balakoğlu ile görüşen ve usta oyuncuya dil kanseri teşhisi konulduğunu duyuran ünlü şarkıcı Onur Akay, “Bayramda elini öpmeye gidelim ve moral bulmasını sağlayalım” yazarak sosyal medyada çağrıda bulunmuştu. Akay’ın çağrısından sonra sosyal medyada örgütlenen dizi oyuncuları ve Balakoğlu’nun hayranları, kendisini hastanede ziyaret etti. Çok sayıda ziyaretçinin hastaneye gittiğini Instagram adresinden duyuran Akay, şimdi ise Balakoğlu’nun hastanede çekilen fotoğraflarını ve bayram mesajını paylaştı.

Kendisine gelen 383 mesaja tek tek cevap yazdığını söyleyen Onur Akay, “Ercüment Balakoğlu'ndan bayram mesajı! Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan ve dil kanseri ile savaşan usta oyuncumuz Ercüment Balakoğlu ile, 28 Ağustos’ta görüştüğümde “beni kimse aramıyor” diye dert yanmıştı. Buradan, bayramda elini öpmeye gidelim diye yazmış ve çağrıda bulunmuştum. Bana gelen 383 mesaja tek tek cevap yazdım ve usta oyuncumuzun nerede yattığını soranlara ilettim. Sosyal medyada örgütlenen oyuncu arkadaşlarımız ve Balakoğlu’nun çok sayıda hayranları, değerli oyuncumuzun elini öpmeye gitti.” notunu düştü

 

 

Onur Akay şöyle devam etti:

 

“Kendisi şu an çok mutlu, sağlık durumu iyi ve “Tüm dostlara iyi bayramlar, her şey gönlünüzce olsun.” diyerek herkesin bayramını kutluyor. Burada sadece benim yazmam yeterli olmazdı. Türkiye’nin tüm basın ve medya kuruluşları yazdıklarımı habere taşıyarak duyurdu ve hep beraber bir ustayı bayramda mutlu ettik. Gazeteci arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Herkese iyi bayramlar.”

 

1937 yılında dünyaya gelen Ercüment Balakoğlu, sayısız sinema, dizi ve tiyatroda rol aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.