Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Nazar Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı MODELS DİZİSİ BİRLEŞİK KRALLIK

Kosova Fashion Week 2017'de Türk rüzgarı esti

2017 Kosova Fashion Week, BALKANLARDA TÜRK FIRTINASI

- Bu haber 106 kez okundu.

Kosova Fashion Week 2017'de Türk rüzgarı esti

Koreografilerinin tümünü   ünlü koreograf Asil Çağıl, sanat yönetmenliğini Ahmet Güneş’in  yaptığı  defileler 2 gün sürdü. Priştine’de  Swiss  Diamond Hotel’de 21-22 Nisan tarihlerinde yapılan ve  Balkanların en büyük moda haftasında bu yıl yine Türkler damgasını vurdu. Türkiye’den baş manken olarak moda haftasına katılan başarılı manken  defileler sonrasında hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.Türk olarak yurt dışında ülkemiz adına başarılı işlere imza atmaktan  büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu belirten ekip yurt dışı defileler bu yıl tam gaz devam edecek.’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.