Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Hakan Muhafız Dizisi Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu British Kebab Awards 2024 La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Öpücem Nazar müzik sesi İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi

Reyhan Cansu Adam mısın Sen isimli single ile dikkatleri çekti

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEM

- Bu haber 625 kez okundu.

Reyhan Cansu Adam mısın Sen isimli single ile dikkatleri çekti

Adam mısın Sen” isimli single çalışmasıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Reyhan Cansu, çalışmasının aranjörlüğünü usta müzik adamı Suat Aydoğan’a teslim ederken,  Hakkı Yalçın, Gökhan Tepe, Coşkun Kıvılcım, Aşkın Tuna gibi önemli isimlerin eserlerini yorumladı. Sanat tesadüflere bırakılmaz fikrini savunan başarılı yorumcu “İşlerimde üzerine düşeni eksiksiz yapan profesyonellerle çalışmayı prensip edinmiş bir kişi olarak single çalışmamda işimi uzman isimlerle yaptım” dedi. Turizm otelcilik ve restoran bar işletmecisi olan Reyhan Cansu, kendi işletmelerinin dışında sadece özel gecelerde sahne almayı tercih eden biri olarak sahnede kalitesini koruduğunu da ifade etti.

 

 

15 yıldır sahnelerde olan Reyhan Cansu, fantezi müzik tarzındaki çalışması sonrası hep arzu ettiği Türk sanat müziği tarzındaki albümünü hazırlayıp müzik severlere sunmayı da hedeflediğini dile getirdi. Yıllarını sahnede geçiren biri olarak başarının sırrını “Allah vergisi yetenek, güzellik ve maddi güç” olarak sıraladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.