Öne Çıkanlar Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar Ali Koç Minnettarım Elnar Xelilov

Sandık isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Ünal

ÖNCE SENARYO SONRA ŞARKI YAZIYORUM

- Bu haber 161 kez okundu.

Sandık isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Ünal

Sandık” isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Ünal, yeni şarkılarının da yakında geleceğini söyledi. Almanya’da yaşayan Ebru Ünal “Şarkılarımın kısa bir zamanda kabul göreceği inancındayım, bir ışık görürsem, ilk işim vatanıma geri dönmek” dedi. Şarkılarını yazarken önce bir senaryo oluşturduğunu ve bu senaryoda yaşananları notalara döktüğünü dile getiren güzel gurbetçimiz “Yurt dışında sahne çalışmalarım devam ediyor, megalomanlık değil, sahnede herkesten söylüyorum, kendi şarkılarımı okumaya başladıktan sonra en çok istek bana gelmeye başladı” dedi. Yeşilçam filmlerinin hayranı olduğunu da dile getiren Ebru Ünal “Kadir İnanır, Türkan Şoray, Tarık Akan, Filiz Akın, Ediz Hun gibi birçok ismin filmleri de şarkılarımın kaynağı olmuştur. Unutamadığımız o masum aşkların yaşandığı Yeşilçam filmleri şimdi şarkılarımı ve yorumcu olarak beni zirveye taşıyacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.