Avrupa Radyo, hayatın her rengini barındıran radyo

Fenerbahçe London taraftar topluluğu komedi gecesiyle gülme krizine sokacak

KÜLTÜR-SANAT

Fenerbahçe London taraftar topluluğu, Stoke Newington'da düzenleyeceği komedi gecesiyle taraftarlarını kahkaha dolu bir geceye davet ediyor

AVRUPA AJANSI (AVA)-İNGİLTERE-Fenerbahçe London taraftar topluluğu , 20 Nisan Cumartesi akşamı Stoke Newington'da Che-Men adlı mekanda düzenleyeceği komedi gecesiyle taraftarlarını kahkaha dolu bir geceye davet ediyor. Komedi gecesinde, mekanın profesyonel komedyenleri izleyicilere unutulmaz bir gösteri yapacak! Ancak sürprizler bununla da sınırlı kalmayacak. Fenerbahçe London taraftar grubu, kendi içlerinden seçtikleri arkadaşlarıyla birlikte de sürpriz gösteriler gerçekleştirecek. Taraftarlar, hem profesyonel komedyenlerin performansını izleyecek, hem de kendi üyelerinin anlattığı hikayelerle coşacaklar!

Dolphin Connection’in Fenerbahçe London Taraftar Grubu için özel olarak düzenlediği komedi gecesi, Fenerbahçe aşkıyla bir araya gelmek isteyen tüm taraftarları bekliyor. Gülme krizine sokacak bu eğlenceli gece, unutulmaz anılara sahne olacak.

Tarih: 20 Nisan Cumartesi
Saat: 19:07
Yer: Che-Men Restaurant

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için Dolphin Connection yöneticisi Yunus Dalgıç'a +44 7459 453300 numarasından ya da yunusdalgic1@gmail.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.