Avrupa Radyo, hayatın her rengini barındıran radyo

Kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, vasiyetini hazırladığını açıkladı

KÜLTÜR-SANAT

45 yaşındaki ünlü sunucu, Siz vefat ederseniz mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden yaptım. Bir kısmını vakıflara ve kardeşime bağışladım

Önceki gün kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, vasiyetini hazırladığını açıkladı. 45 yaşındaki ünlü sunucu, "Siz vefat ederseniz mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden yaptım. Bir kısmını vakıflara ve kardeşime bağışladım" dedi. Şimdilerde yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan Burcu Esmersoy (45), önceki gün bir gözlük markasının yeni sezon koleksiyon tanıtımı için objektif karşısına geçti.Esmersoy, etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Zaman zaman çok düşündüğü bir evrede olduğunu ifade eden Burcu Esmersoy, muhabirlerin, "Dertlendiğiniz zamanlar oluyor mu?" sorusuna yanıt verdi.

Ünlü sunucu, "Dertlenmiyorum ama kızıyorum kendime. Televizyonculuğa geç başlamışım. Bir tane yurt dışı maceram oldu. Evlendik, geri geldik. Orası boş geçen bir zaman. Yok yani bende... Keşkelerim olduğu zamanlar oluyor." ifadelerini kullandı.İlişkileri hakkında yorum yapmak istemediğini belirten Burcu Esmersoy, "Zaten iki kere evlenmiş insanım..." diyerek, konuşmaktan kaçındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.