Avrupa Radyo, hayatın her rengini barındıran radyo

Londra’da yaza veda festivali! Mini Fest

KÜLTÜR-SANAT

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbulluluk projesi  İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde kurduğu konsept meyhanelerden mütevellit Meyhane Summer’ı  Mini Fest ile noktalıyor.

İstanbulluluk projesi İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde kurduğu konsept meyhanelerden mütevellit Meyhane Summer’ı Mini Fest ile noktalıyor.Kuzeyde, güneyde, parkta gerçekleşmiş ve 18 Eylül’de Thames’te teknede gerçekleşecek olan etkinliklerimiz ile Meyhane Summer dolu dolu geçiyor. Artık ufaktan yaza veda vakti; lakin öyle sessiz sakin değil, bol muhabbetli, musikili, “anason kokulu” hatta festival tadında. İstanbul lezzetinde küçük festivalimiz, “Mini Fest” 25 Eylül Pazar günü saat 15.00’de kapıları açıyor ve yaza kendi çapımızda veda ediyoruz. Tüm Londralıları ve o tarihte yolu Londra’dan geçecekleri bekliyoruz.

Meyhane Summer’da neler oldu? Meyhane Summer bugüne kadar, kuzeyde Haggerston’da, güneyde Teddington’da, Regent’s Park’ta 3 etkinlik gerçekleştirdi ve 18 Eylül’de de Thames Nehri üzerinde teknede bir etkinlik daha gerçekleştirilecek.

Mini Fest’e nasıl yer ayırılır? İstanbul Elsewhere web sitesinde yer alan Meyhane Summer sayfasından Mini Fest kısmına veya aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Ancak yerler kısıtlı, sıkı takip ve acele şart.
https://www.eventbrite.com/e/istanbul-elsewhere-mini-fest-tickets-416012644017 

Istanbul Elsewhere nedir?
İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini merak etme, anlama çalışma, bulduğunu da paylaşma projesidir; ama “dışarıdan” bakarak… İstanbul’u değil İstanbulluluğu anlatıyoruz. Yedi göbek geriye giden değil kendine İstanbullu diyen herkesi dahil ediyor, nerede yaşanırsa yaşansın bitmek bilmeyen bir muhabbetten dem vuruyoruz.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.