Avrupa Radyo, hayatın her rengini barındıran radyo

Ulviye Koçak, söylediği şarkılar ve sesi ile sosyal medyayı salladı

Yayın Akışı

Genç yetenek Ulviye Koçak’ın Genco Arı aranjörlüğünde hazırladığı ‘Allah Aşkına Yapma’ isimli single çalışması 14 Ekim’de ‘Seyhan Müzik’ etiketiyle video klip ile birlikte bütün dijital platformlarda yerini alacak.

GENÇ ŞARKICIYI DUYGU ÖZKAN KEŞFETTİ, GENCO ARI ELİNDEN TUTTU! Süper FM programcılarından Duygu Özkan'ın Instagram üzerinden düzenlediği 'Ben Şarkı Söylersem' adlı video yarışmasına katılan 19 yaşındaki genç şarkıcı Ulviye Koçak, söylediği şarkılar ve sesi ile sosyal medyayı salladı.GENÇ YETENEĞİN ELİNDEN TUTTU Özkan'ın sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışmaları iki defa kazanan genç yeteneğin elinden ünlü aranjör 'Genco Arı' tuttu.

 

 

 

Genç yetenek Ulviye Koçak'ın Genco Arı aranjörlüğünde hazırladığı 'Allah Aşkına Yapma' isimli single çalışması 14 Ekim'de 'Seyhan Müzik' etiketiyle video klip ile birlikte bütün dijital platformlarda yerini alacak.

 

 

 

Gelişmeler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen genç yetenek; 'Çok heyecanlıyım. Çok küçük yaşlardan beri kurduğum hayali şimdi gerçekleştiriyorum. Öncelikle, bana bu kapıyı aralamamda payı büyük olan Duygu Özkan'a, sonrasında ise desteğini her zaman yanımda hissettiren Genco Arı'ya çok teşekkür ediyorum.' dedi.

 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.