Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Monica Belluciye olan benzeyen Lolipop gulsen Gökçe

2019’un İlk Bombası Tamay

3 yıl önce “O Ses Türkiye” Jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!

- Bu haber 410 kez okundu.

2019’un İlk Bombası Tamay

3 yıl önce “O Ses Türkiye” Jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!

20 yaşındaki genç popçu, DMC etiketiyle çıkardığı ilk single çalışmasında Özlem Tekin’den 20 yıl önce dinlediğimiz “Aşk her şeyi affeder mi?” cover çalışmasıyla 2019 yılının ilk şarkısına imza attı.

DMC etiketiyle çıkan single’ın yapımcısı Samsun Demir, prodüktörü Selahattin Erhan. Şarkının aranjörlüğünü Alper Atakan yaparken, klibin yönetmeni ise İmre Haydaroğlu.

2 İDOLÜNDEN BİRİ WHİTNEY HOUSTON

Tamay’ın son derece iddialı ses rengi ve okuması pek çok müzik otoritesi tarafından başarılı bulunurken, genç şarkıcının idolü Whitney Houston. Hayali ise sesiyle ülkesini tüm dünyada temsil etmek… “O Ses Türkiye” yarışmasında Athena Gökhan’ın ekibinde olan Tamay, yarışma süresince Gökhan’dan öğrendiklerini de müzik hayatı boyunca hiç unutmayacağını dile getiriyor.

NETD’DE İLK GÜN EN ÇOK TAMAY DİNLENDİ!

Tamay, NetD’deki ilk yayın gününde, kendisiyle birlikte çıkan yeni şarkılar arasında açık ara önde dinlendi.

Anahtar Kelimeler:
TamayYeni Yıldız Tamay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.