Öne Çıkanlar SÖYLEME Viens Dans Ma Vie G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Abay Kunanbayoğlu Simay Rasimoğlu Burak Yılmaz Nur Yerlitaş Nihan Akın Apollo Filarmoni Orkestrası Soner Arıca MüzikOnAir Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali İlk Türk kadın opera sanatçısı

Ayşe Özyılmazel'den babasına 50. yıl jesti

- Bu haber 178 kez okundu.

Ayşe Özyılmazel'den babasına 50. yıl jesti

Ünlü şarkıcı Neco sanat hayatının 50'nci yılını kızı Ayşe Özyılmazel'in koordinatörlüğünde BKM organizasyonuyla yıldızların altında kutlayacak. BKM organizasyonuyla gerçekleşen "Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da" etkinlikleri, Eylül ayı programında bir onur gecesi de düzenlenecek. ‘Neco' olarak bilinen ünlü şarkıcı Tahir Nejat Özyılmazel sanat hayatındaki 50'inci yılını, kızı Ayşe Özyılmazel'in koordinatörlüğünde BKM organizasyonuyla yıldızların altında kutlayacak. Konserden önce yoğun bir tempoyla stüdyoda hazırlıklarını sürdüren Neco, Atilla Özdemiroğlu ve Garo Mafyan medya mensupları ile bir araya geldi. Ayşe Özyılmazel'in koordine ettiği Neco'nun sanat yılının 50 yılını sahneye taşıyacak geceyi Garo Mafyan, Neco, Atilla Özdemiroğlu ve Ayşe Özyılmazel birlikte anlattı. 50'inci sanat yılını 24 Eylül akşamı Ajda Pekkan'dan, Kenan Doğulu'ya, Nükhet Duru'ya, Yalın'a ve Emre Altuğ'a kadar birçok isimle kutlayacak olan Neco sabah akşam heyecanla konser için çalıştığını dile getirdi. Müzikallerden dizilere, film müziklerinden kendi şarkılarına, Neco'nun 50 yıla yayılan yerli yabancı eserlerle bezeli hikayesi, 24 Eylül Çarşamba akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde ünlü konuklarla renklenecek.

KIZI KİTABINI YAZACAK

Neco ayrıca kızı Ayşe Özyılmazel'in yakın bir zamanda kendisinin hayatını anlatan bir kitap yazacağını da belirtti. "50 senelik birikimi anlatmak imkânsız" diyen Neco "Bunu Ayşe ile planladık önümüzdeki günlerde benim kitabımı yazacak. Ben anlatacağım o yazacak" şeklinde konuştu. Ayşe Özyılmazel ise projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Röportaj yapmak istedik. Anlatmaya başladı, yaklaşık 5 saat geçti bir baktık hâlâ 30 sene var anlatacağı, o zaman kitap yazmaya karar verdik."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.