Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Cemal Reşit Rey Konser Salonu Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama Parmak İzi Tuba Ünsal Xiamoi SU7 araba

Aytaç Arman, son yolculuğuna uğurlanıyor

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Armaniçin cenaze töreni düzenlendi.

- Bu haber 157 kez okundu.

Aytaç Arman, son yolculuğuna uğurlanıyor

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Armaniçin cenaze töreni düzenlendi.

Beyoğlu Atlas Sineması'ndaki törene, Arman'ın ailesi ve dostlarının yanı sıra, Kadir İnanır, Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül, Ercan Kesal, Nuri Alço, Can Kolukısa, Volkan Severcan gibi sinema ve tiyatro dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra sanatçının ailesi, dostları ve sevenleri katıldı.

 Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman için Beyoğlu Atlas Sineması'nda tören düzenlendi - Aytaç Arman'ın oğlu Erdem İnce: - "Karşıma baktığımda bir salon dolusu insan değil, babamın hayatını görüyorum. Ben doğduğumda babam 49 yaşındaydı, öyle uçsuz bucaksız bir adamdı ki keşke her anını yanında yaşama şansım olsaydı diye düşünürdüm hep" - Usta oyuncu Kadir İnanır: - "Bir gün teker teker gideceğiz, bu bir gerçek. Ancak giderken sevgiyle, saygı duyularak gitmek gerekiyor. Aytaç, sanatın ve ülkesinin sorunlarına son derece duyarlı bir sanatçıydı. Üzülerek gitti biliyorum ama üzülmesin, öyle genç sinemacılar geliyor ki. Seni asla unutmayacağız"

Anahtar Kelimeler:
Aytaç Arman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.