Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama

Berkay’ın eşinden takipçisinin ‘Bin lira parayla…’ sorusuna ilginç yanıt

Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin Çağlayan Adliyesi’nde futbolcu Arda Turan’la olan davalarının görülmesi için bir araya geldi

- Bu haber 156 kez okundu.

Berkay’ın eşinden takipçisinin ‘Bin lira parayla…’ sorusuna ilginç yanıt

Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen kavga sonrası mahkemelik olan taraflar hakim karşısına çıkarken aylık kazançlarıyla ilgili beyanları güne damga vurdu. Turan aylık 300 bir Euro kazandığını söylerken şarkıcı Berkay ise aylık kazancının bin lira olduğunu söyledi. Yaptığı bu beyan sonrasında özellikle sosyal medyayı karıştıran Berkay ardı ardına paylaştığı videolarla duruma açıklık getirmeye çalışırken yaptığı beyanın bir kinayeden öte bir şey olmadığını söyledi.

SOSYAL MEDYA TAKİPÇİLERİ ‘KİNAYE’YE ALDIRMADI

Şarkıcı Berkay her ne kadar aylık kazancına dair verdiği rakamın gerçek olmadığını ve kinaye yaptığını söylese de takipçileri konuyla ilgili paylaşımlar yapmaktan geri durmadı. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e bir takipçisi “1000 TL parayla Arya'ya bu yemekleri nasıl yapıyorsunuz?” diye sordu. Özlem Ada Şahin’in yanıtı ise “Pazara gidiyorum canım” oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.