Öne Çıkanlar Diplomat Travel Parmak İzi Xiamoi SU7 araba St. Marys Islingtonda yeni ürünü 2024 Oscar Ödüller Fıccın Kozmetolog Ozan Bayraşa Psychedelic Dünyası Alman müzik grubu March the Month Kahramanmaraş BURSA BÜLBÜLÜ Aleyna Tilki ilk albüm Londralı şarkıcı İrlanda Londra 2024 Balfour Deklarasyonunun Empati

Cem Adrian'dan art arda iki konser

- Bu haber 59 kez okundu.

Cem Adrian'dan art arda iki konser

Farklı ve cesur müziği ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Cem Adrian konserlerinde; çok sevilen şarkılarını, gün geçtikçe artan hayranlarıyla bir ağızdan seslendiriyor. Adrian; konserlerinin yanı sıra, müzik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Cem Adrian’ın; 13 Eylül 2014, Cumartesi akşamı 17:00 ve 20:00’de Kadıköy Halk eğitim Merkezi’nde vereceği konserlerin biletleri Biletix’ten temin edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.