Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Harcandıkça Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight Burak Yılmaz Soner Arıca Furkan Palalı piyanist İdil Atlıer Mendilim kekik kokuyor Hakan Muhafız Hakan Muhafız Dizisi Azra Akın Murat Basoglu Sıla dava İstanbul Yürüyüş Aerobik

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm canlı yayında Avrupa radyoda

Londra CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm

- Bu haber 87 kez okundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm canlı yayında Avrupa radyoda

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, 19 Ekim 2015 Pazartesi akşamı İngiltere saatiyle sabah 18.00 de Almanya Saatiyle 19.00 de ve Türkiye Saatiyle 20.00 da canlı yayında Avrupa Radyo'da konuşacak. www.avruparadyo.com web sitemizden canlı olarak dinleyebilirsiniz.  19 Ekim Pazartesi akşamı Avrupa Radyo'daki canlı yayından sonra, Milletvekili Mehmet Tüm bir toplantıya katılacak. 

 

CHP İskoçya Birliği  

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün, CHP Birleşik Krallık ve İngiltere Birliği Başkan Yardımcısı Davut Karataş'ın, CHP İskoçya Birliği Geçici Başkanı Nihat Oymak'ın, ve CHP İskoçya Birliği Geçici Gençlik Kolları Başkanı Mahir Gül'ün katılımlarıyla bir süredir hazırlık çalışmaları yapılan CHP İskoçya Birliği 18 Ekim Pazar Kuruluş töreniyle açılıyor. Ardından Londra'ya dönecek olan Mehmet Tüm, 19 Ekim 2015 Pazartesi akşamı İngiltere saatiyle sabah 18.00 de Almanya Saatiyle 19.00 de ve Türkiye Saatiyle 20.00 da canlı yayında Avrupa Radyo'da konuşacak. www.avruparadyo.com web sitemizden canlı olarak dinleyebilirsiniz

 

 

www.avruparadyo.com web sitemizden canlı olarak dinleyebilirsiniz. iphone ipad ios tabletlerden dinlemek için tıklayınız. 

Canlı yayını Android sürümü telefonlardan dinlemek için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.