Öne Çıkanlar Drake Abdullah Inal londra terzi Narin Yarim Down Sendromu Dernegi Azra Akın O2 Indigo Esra Erol Cyprus Paradise Ivana Sert gelinlikte oyuncu gulper ozdemir Serseri Mayınlar Ronaldo Hailey Baldwin Aydemir Akbas Demet Akalin Yıkılmam Harbiye Açıkhava Mustafa Sandal Alparslan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Altun

Cihat Tamer, 'Böyle bir zamanda sanatla uğraşan insanın iki tahtası eksiktir'

- Bu haber 172 kez okundu.

Cihat Tamer, 'Böyle bir zamanda sanatla uğraşan insanın iki tahtası eksiktir'

Cihat Tamer "Bakırköy Türkiye'nin en çok sanatçı yetiştiren ilçesi. Kimi aklına getiriyorsanız sinema da tiyatro da, heykelcilikte, mimarlıkta en çok sanatçı yetiştiren bir beldesi. Bir kültür yuvası burası. Eskiden sayfiye yeriydi havasından mı suyundan mı derlerdi, ama bizim bir de akıl hastanemiz var, o yüzden! Böyle bir ülkede, hele böyle bir zamanda, böyle bir hükümet zamanında sanatla uğraşan insanın iki tahtası eksiktir! Müjdat çok güzel bir yer açmış ve gençleri sanatla buluşturacağız, ufuklarını açacağız. Onlara yeni yeni dostlar kazandıracağız. Ülkemize faydalı olmaya çalışacağız" dedi.



‘Onlar bir tane yakarlar biz bin tane açarız!’

Okul açılışından önce Atatürk Büstü'nün açılışını yapan İlker Başbuğ son günlerde yaşanan olaylara değinerek, "Ne yaparlarsa yapsınlar, kaçtane heykele, büste zarar verirlerse versinler, daha fazlasını biz dikeceğiz! Atatürk sevgisini kimse Türk Milleti'nin yüreğinden alamaz. Onlar bir tane yakarlar biz bin tane yaparız" diyerek büstün üzerinde ki Türk Bayrağı'nı alkışlar içerisinde kaldırdı.

Renkli görüntülere sahne oldu

Müjdat Gezen Oyunculuk ve Sanat Merkezi'nin Bakırköy Şubesi'nin açılışına Halit Kıvanç, emekli Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ, Leyla-Müjdat Gezen, Tuncay Özkan, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Tarık Akan, Cihat Tamer, Tuğba Özay, Nurcan Sabur, Olcay Ünal Sert, Muharrem Erdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün katıldı. Müjdat Gezen Cihat Tamer'in 50 yıllık arkadaşı olduğunu belirterek sanatçının Türkan Şoray, Uğur Dündar, Kandemir Konduk gibi ustalarla birilkte Müjdat Gezen Oyunculuk ve Sanat Merkezi'nde dersler vereceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.