Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali Beşiktaş HAKAN BAŞAR Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens Popüler video platformu yeni ürünü TikTokta yeni dönem

Ebru Yaşar 2015 yılında çıkacak yeni albümünü radyoculara anlattı

Her albümüyle başarıdan başarıya koşan Ebru Yaşar albümünü tanıttı

- Bu haber 90 kez okundu.

Ebru Yaşar 2015 yılında çıkacak yeni albümünü radyoculara anlattı

Her albümüyle başarıdan başarıya koşan Ebru Yaşar, 2015 yılında yayınlamayı planladığı yeni albümü öncesi hayranlarına sürpriz yaparak Seven Production etiketiyle "Cumartesi" single şarkısının tanıtımı için Alem Fm, Radyo Müzik, Radyo D, Pal Fm, Radyo Turkuvaz, Radyo Ritim, Polis Radyosu, Kral Pop, Süper Fm, Karadeniz Fm, Radyo Kanalturk, Radyo Mega, İstanbul Fm, Radyo 7 gibi ulusal radyoların müzik direktörleri ve program yapımcıları ile Pazar günü Çırağan Sarayında kahvaltıda buluştu..

Ebru Yaşar sadece dijital platformlar üzerinde yayınlanan şarkısı ile uzun süredir ayrı kaldığı müzik arenasına rekabet için tekrar geri döndüğünü söyleyerek rakiplerine meydan okudu. "Ortamı çok boş bıraktım. Zaman benim zamanım. Zirveye yeniden yerleşerek bir daha bu kadar ara vermeyeceğim" diyen Yaşar, söz ve müziği Tan Taşçı'ya ait "Cumartesi" isimli son derece hareketli ve dinamik şarkısı ile üst sıralarda yer alacağının sinyalini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.