Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer SGDD Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME Bahattin Gemici İngiltere Prensi Harryyi Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna Ece Vahapoğlu La Mare Collection tuhaf

Eda Özerkan duygusal sahne ile Kertenkele izleyicisini merakta bıraktı

Selin’in de İtalya’ya gidip gitmeyeceği sosyal medyada merak konusu oldu.

- Bu haber 161 kez okundu.

Eda Özerkan duygusal sahne ile Kertenkele izleyicisini merakta bıraktı

Selin’in İtalya’ya gitmemesi için mesaj yağmuruna tuttular… “Yalvarıyorum ne olur gitme Selin!”Ünlü oyuncu Eda Özerkan ‘Kertenkele’ dizisinde Selin karakteriyle büyük beğeni topluyor.  Son yayınlanan bölümde duygusal sahne ile herkesi kendisine hayran bırakan Eda Özerkan’a (Selin) ,  Levent’i canlandıran Sinan Çalışkanoğlu nihayet aşkını ilan ediyor. Selin’in İtalya’ya gitmemesi için yemeğe davet eden Levent’in romantik akşam yemeğinde yalvarması ve Selin’in de İtalya’ya gidip gitmeyeceği sosyal medyada merak konusu oldu.   Selin’in İtalya’ya gitmesini istemeyen izleyicilerden Eda Özerkan’a  sosyal medyadan yorum yağdı. Özerkan’ın fanları , “Levent’e yazık, çok seviyor seni gitme”,  ‘Ağlamaktan gözlerim şişti lütfen gitme’ , ‘Çok ağlattın bizi gitme’, “Sen gidersen biz ne yaparız” şeklinde mesajlar yazdılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.