Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Abay Kunanbayoğlu Sinek Lokanta Its Anatolia Alman müzik grubu Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra Akan Oza kktc Dara Antik Kenti Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara İngiltere ekonomisi Onurr Londra dj Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Ekin Su Londrada Barok Müzik Festivali MIKE TYSON

Erkan Art yeni albümüyle ve ingilizce lorke ile müzik dünyasına giriş yaptı

Erkan Art ve yeni albümü ingillizce lorke piyasada

- Bu haber 96 kez okundu.

Erkan Art yeni albümüyle ve ingilizce lorke ile müzik dünyasına giriş yaptı

Yaşamını Amerika’da sürdüren Erkan Art, uzun bir aradan sonra yeni albümü, farklı müzik tarzı ve imajıyla geri döndü. Tiem müzik etiketiyle müzik dünyasına sunduğu “Oyna Lorke” isimli albümüyle fark yaratmak istiyor. Diyarbakır türküsü olan anonim eser “Lorke” ile dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Kendisini story teller ( Öykü Anlatan) olarak özetleyen Erkan Art, müziklerin üzerine bana ait yaşanmış gerçek öyküleri anlatıyorum diyerek tarzının farkını dile getirdi. Albümde 17 eser yer alırken “Lorke” dışındaki tüm müzikler Amerika’da kurduğu Barış müzik grubuyla yaptigini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.