Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngiltere Türk Toplumu AYDİLGE Burcu Doğaner Pantene Altın Kelebek

Esra Sezer'den İlk Tekli "Ama Hala"

Esra Sezer'in ilk teklisi "Ama Hala" "Vocal Records" etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı

- Bu haber 341 kez okundu.

Esra Sezer'den İlk Tekli  "Ama Hala"

Şarkının sözü Esra Sezer'e, müziği Esra Sezer ve Kaan Karamaya'ya ait. Aranjesi ise Altan Turan tarafından yapıldı. Canlı enstrüman kayıtlarında ise; yaylılar İstanbul Strings, ud, cümbüş Mustafa İpekçioğlu, bas gitar Nurhat Şensesli, perküsyon Mehmet Akatay, balaban ve ney Gürkan Çakmak, drums hihat Mehmet Yüzgeç, gitar Altan Turan imzası taşıyor.

"Ama Hala" nın kayıt ve mix aşamasına Altan Turan, mastering aşamasına ise Lucas Pimentel imza attı. "Ama Hala" nın back vocalinde ise Esra Sezer'e, Pınar Çubukçu eşlik etti.

Albüm fotoğrafları aynı zamanda şarkının klip yönetmeni de olan Enes Bilal Taşçı tarafından çekildi. Klip çekimleri Kartepe'de ve İstanbul'da gerçekleşti. 18 kişilik bir ekiple çekimleri tamamlanan klip, bitmeyen bir aşk hikayesini anlatıyor.

Klibinin çekimleri için karların üzerinde bir saate yakın uzanmak zorunda kalan Esra Sezer, kar sahneleri bitince ayağa kalktığında, tansiyon düşüklüğünden dolayı baygınlık geçirdi. Esra Sezer, bu olayı "yine olsa o soğukta dudaklarım titremeden şarkımı defalarca söyler, klibimi tamamlardım" sözleriyle dile getirdi.

ESRA SEZER

Esra Sezer, 1987 Almanya doğumlu. Müzik hayatına okul konserleri ile başladı ve Almanya'da ağabeyinin de üyesi olduğu "Kardeşler Orkestrası"nda

sahne almaya devam etti. Sonrasında Stuttgart'ta Selami Şahin, Çelik, Gülden Karaböcek ile aynı kadroda yer alarak bir mekanda sahne almaya başladı. Uzun yıllar sahne tecrübesi kazanan Esra Sezer, sahne hayatına Türkiye'de devam etti.

2011 yılında ilk yarışma deneyimini "0 Ses Türkiye" ile yaşadı. Düello aşamasına kadar gelerek yarışmadan iyi bir derece ile ayrıldı. Bu yarışma İstanbul'a yerleşmesine ve sahne hayatının yoğunlaşmasına vesile oldu.

2014 yılında ise "X Factor" yarışmasına katıldı. Yarışma başvurularında yüzlerce kişiyi eleyerek kızlar grubunda ilk 12 ye seçildi.

2015 yılında ise "Rising Star" yarışmasına katılarak, finalist oldu ve yarışmadan 4. olarak ayrıldı.

Katıldığı tüm yarışmalarda jürinin beğenisini ve alkışını kazanan Esra Sezer, ilk profesyonel single çalışması "Ama Hala" 1 Mart 2019 yılında "Vocal Records" etiketi ile tüm dijital platformlarda yayımlandı.

AMA HALA

Sus deme bana

Sessizliğim kalır dudakta

Git deme bana

Aklım kalır inan yatağında

Yok deme bana,

Cesaretim yok artık seni unutmaya

Cesaretin var mı unutmaya

Bağıra çağıra

Aşktan kaçtıkça

İçime yazıyorum seni

Tenime çiziyorum seni

Olmazdı biliyordum ama ben

Deliler gibi seviyorum seni

Deliler gibi özlüyorum

Söz: Esra Sezer

Müzik: Esra Sezer & Kaan Karamaya

Aranje:Altan Turan

Esra Sezer "Ama Hala" klibi izlemek için tıklayın:

https://www.youtube.com/watch?v=yPlA7XLGv1c

Esra Sezer / Sosyal Medya

Facebook: @esrasezerofficial

Twitter: @esrasezerofficial

İnstagram: @esrasezerofficial

Anahtar Kelimeler:
Esra Sezer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.