Öne Çıkanlar SÖYLEME Viens Dans Ma Vie G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Abay Kunanbayoğlu Simay Rasimoğlu Burak Yılmaz Nur Yerlitaş Nihan Akın Apollo Filarmoni Orkestrası Soner Arıca MüzikOnAir Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali İlk Türk kadın opera sanatçısı

Ferhat Göçer'in konser geliri Mikader'e gitti

- Bu haber 56 kez okundu.

Ferhat Göçer'in konser geliri Mikader'e gitti

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Turkcell Yıldızlı geçeler kapsamında konser veren Ferhat Göçer, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin onur konuğu usta sanatçı Hülya Koçyiğit olurken, konserden elde edilen gelirin 50 TL'lik kısmı Mikader'e (Minik Kalplerle El Ele) bağışlandı. Göçer, hediye çekini dernek başkanı adına Arzu Sabancı'ya teslim etti. 

 

EFSANE ŞARKILARI SÖYLEDİ

 

Yeni albümünden ve klasikleşmiş repertuvarından şarkılar seslendiren Göçer, Amy Winehouse, Sting, Adele ve Pink Floyd cover'larını Metropol Senfoni Orkestrası'nın etnik tınılarıyla birleştirdi. Göçer'i izlemeye gelen isimler arasında Hande Ataizi ve eşi de vardı. Geceye özel hazırlanan dekor ve ışık tasarımları ise izleyenleri hayli etkiledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.