Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Kalbin Aksın Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Taner Ölmez Enfield ve Southwark Prens Philip Mountbatten Konkurt Müjde Ar MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası

Gökhan Türkmen Sen İstanbul'sun şarkısıyla başladı

Adanalı Choper Yaşar tarafından özel olarak tasarlanan el yapımı bisiklet yine ilk kez bu video klipte kullanıldı.

- Bu haber 202 kez okundu.

Gökhan Türkmen Sen İstanbul'sun şarkısıyla başladı

Türkiye'de son dönemlerde yıldızı parlayan sanatçı Gökhan Türkmen, yeni albümüne klip çekti. Söz ve bestesi Murat Güneş'e, düzenlemesi Aytaç Özgümüş'e ait olan "Sen İstanbul'sun"un video klibi Murat Joker yönetmenliğinde, Varol Şahin görüntü yönetmenliğinde 25 kişilik bir ekiple çekildi. Bebek, Arnavutköy, Rumeli Hisarı, Kireçburnu, Maslak çekimlerinin dışında Haliç'de yapılan metro köprüsü ilk kez bu video klip çekimi için kullanıma açıldı. Gökhan Türkmen'in hayranı olan Adanalı Choper Yaşar tarafından özel olarak tasarlanan el yapımı bisiklet yine ilk kez bu video klipte kullanıldı. Moda çekimi tadında görüntülerden oluşan video klipte; Gökhan Türkmen'in günlük yaşamında da stil danışmanlığını yapan, son dönemde adından söz ettiren İlknur Aykanat üstlendi. Gökhan Türkmen, 2014 Fashion Week'te takip ettiği modacı Emre Erdemoğlu koleksiyonundan kıyafetler ile kamera karşısına geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.