Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngiltere Türk Toplumu AYDİLGE Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ

Haluk BB ilk Albümü

- Bu haber 316 kez okundu.

Haluk BB ilk Albümü

esiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da göz dolduran yakışıklı sanatçının  Neslihan Oskay tarafından çekilen klibi, 'YouTube’da gösterilmeye başladı. Eskişehirli sanatçının uzun yıllardır müzik yaptığı grubu Bangkok BB’nin ‘İçimdesin Hala’ adlı parçası da geçen sene ‘single’ olarak sevenleriyle buluşmuştu. Rock müziğe yıllarını veren Haluk BB, bugüne kadar Rock, Blues ve dalında söylediği şarkılarla sağlam bir dinleyici kitlesi yakalamış, piyasada birbirine benzeyen rock parçalarına alternatif, kendine has sounduyla haklı bir yer edinmiştir.Geçtiğimiz günlerde ilk 'single' çalışması 'Mümkün mü?' ile hayranlarının karşısına çıkan, şarkıcı ve besteci Haluk BB, şarkıya çekilen klipte canlandırdığı 'Postacı' tiplemesiyle izleyiciden tam not aldı.

Acunn.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.