Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Monica Belluciye olan benzeyen Lolipop gulsen Gökçe

İbrahim Tatlıses'in son ameliyatında gelişmeler

İbrahim Tatlıses ve saglik durumu

- Bu haber 58 kez okundu.

İbrahim Tatlıses'in son ameliyatında gelişmeler

İbrahim Tatlıses, Amerika'nın Miami eyaletinde yaklaşık 4.5 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdi. Ünlü sanatçının menajeri Eyüp Kanat sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kanat, "Sayın İbrahim Tatlıses'in Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan, soran iyi dileklerini ve dualarına gönderen tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz" mesajını paylaşarak ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.