Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Hakan Muhafız Dizisi Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu British Kebab Awards 2024 La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı

iTunes kullanıcılarına ücretsiz U2 albümü fırsatı

- Bu haber 41 kez okundu.

iTunes kullanıcılarına ücretsiz U2 albümü fırsatı

U2’nun web sitesinde Bono’nun imzasıyla yapılan açıklamada grubun önümüzdedki yıllarda ”havalı şeyler” için Apple ile birlikte çalışmayı sürdüreceği belirtildi. Bono Apple ve U2’nun birlikte müzik dinleme ve izleme alışkanlıklarını değiştirecek yeniliklerin altına imza atacağını sözlerine ekledi.U2 ve Apple’ın uzun bir mazisi bulunduğu için tarafların işbirliği açıklaması kulağa şaşırtıcı gelmiyor. Apple U2’nun vokalisti Bono’nun AIDS ile mücadele için kurduğu hayır kurumu Product Red ile birlikte çalışmayı sürdürüyor. Şirket 2004 yılında da U2’ya özel bir iPod’u piyasaya sürmüştü. Apple U2’nun diskografisinin büyük bir kısmına da iTunes’da yer vermişti. Apple ve U2 arasındaki albüm dağıtım işbirliğinin bir benzerini geçtiğimiz yıllarda Samsung ve ünlü rap yıldızı Jay-Z gerçekleştirmişti. Ünlü rap yıldızının Magna Carta Holy Grail adını taşıyan albümünün 1 milyon kopyası Samsung akıllı telefon sahiplerine önceden dağıtılmıştı. Apple ve U2’nun ”Songs of Innocence” albümünün dağıtımı için yaptığı işbirliği ise daha geniş bir kitleyi kapsıyor. ”Songs of Innocence” iTunes kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulsa da, Apple’ın U2’ya albüm için ödeme yaptığı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.