Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler

Kayahanın dostları ve ünlüler onun hakkında duygu dolu mesajlar paylaştılar

Ünlü sanatçıların Kayahan hakkındaki son sözleri ve anıları

- Bu haber 74 kez okundu.

Kayahanın dostları ve  ünlüler onun hakkında duygu dolu mesajlar paylaştılar

Sezen Aksu: "Albümde 'Odalarda Işıksızım'ı yorumladım. Çok ilginç bir hatırası var o şarkının bizde. Ben çok nadir otelde kalırım. Böyle sıkıntılı bir dönemimdi. Çırağan oteline gittim. Sakin kafamı dinleyeceğim falan diye düşünüyorum. Yan odadan bir ses geliyor. Mustafa Ceceli: "Kayahan ağabeyin söylemleri nettir. Söyleyeceklerini dolandırmadan, çatır çatır söyler. 'Sarı Saçlarından Sen Suçlusun' der, orada bir betimle, benzetme yapmaz, dan diye söyler. Demet Sağıroğlu: "Kayahan ağbi benim müzikteki babamdır. Çünkü,konservatuar yıllarımda ilk sahneye çıktığım ,ilk elime mikrofon aldığım şahıstır ve bana çok şey öğretmiştir.  İskender Paydaş: "İkinci babam gibiydi. Artık her şeyi ona soruyordum. Onun bana anlattığı şekilde adımlarımı atmaya çalışıyordum. Bana böyle çok büyük katkısı oldu." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.